Kek Tarifleri yorumları




Kek Tarifleri Hakkında 169 Yorum Yapılmıştır



merve
27.10.2017
ilk defa pasta yapayım dedim ve tarife göre yaptım
ama ne yazık ki kötü oldu bence doğru tarif verin herkese.iyi günler

Arzu
23.09.2017
Tarifi bire bir uyguladık ama hiç kabarmadı

Şule
16.09.2017
Şuan deniyorum inşaAllah güzel olur

Verdanur
06.09.2017
Çok güzel oldu herkez denesin bence

nazli
23.08.2017
Ben 13 yasindayim ve. İlk kez
pasta yapmayi sizden ogreniyorum

yağmur
15.08.2017
çok güzel olmuş ve hemen yaptım

Alev
14.08.2017
Ben daha denemedim bakalım Nasıl olcak

HANİFE AŞNAN
07.08.2017
ŞİMDİYE KADAR YAPTIĞİM KEKLER KABARSADA SONRADAN SÖNÜYODU ŞİMDİ BU KEK HEM ÇOK KABARSI HEMDE İNMEDİ KABARMIŞ HALİ TEŞEKKÜRLER

Eda
06.08.2017
teşekkürler :) sayende çok güzel bir kek yaptım...

Gozde
28.07.2017
Bilmiyoruz ilk defa yapacagiz umariz iyi olur

seyma
27.07.2017
Cok guzel oldu tesekkurler diger keklerim cok kabariyodu ama yumusak olmuyodu bu kek hem cok kqbardi hemse yumusacik harikasiniz. :-)

Ayten çakmakçıoğlu
21.07.2017
İlk tarifteki süt ü ne zaman ekliyoruz ki

Pelinsu
24.06.2017
Bu keke bayildim çok az malzemeli bence herkez bunu tavsiye edmeli

Hatice
22.06.2017
Çok teşekkürler

aslı
18.06.2017
vay be bu sayfa sayesinde cok gzl kklr yaptm

Tatlı Dilek
13.06.2017
YA BIR ŞEY söylicem bizim fırınımız yuvarlak olanındanda nasıl yanmasını durdurabilirim yardım edin bana arkadaşlar

merve
10.06.2017
Çok tteşekkür ederim size

Birilerii
06.06.2017
Güzel oldu bende fazladan kakao ekledim gayet hoş yendi &9786;

Fatma aslantaş
02.06.2017
Çok güzel ben kendim yaptım dadı çok güzel di herkezin bunu yapması gerek

Meric
26.04.2017
Ekmek yapma makinesi ile denedim, guzel kabardi. Sutlu tarifler iyi de kabarmiyorlar fazla. Bu cok guzel oldu, fazladan kakao da ekledim.

12345678
17.04.2017
ılk kez yapıyoruz cok guzel olmasını dılerız

başak
24.03.2017
merhaba, acaba normal kek tarifindeki süt veya yoğurda ilaveten meyveli soda konması nasıl bir etki yaratır? şimdiden teşekkürler.

ART
23.03.2017
çok güzel taM BİR ART GİBİ BİLDİĞİN ORT

buğlem ikra
15.03.2017
canımız çok çekıti fakat yapacak paramız yok varsa sen yap birlikte yiyelim

gülfer
05.03.2017
harika oldu ben portakalı bütün bilendırdan gecirip koydum 2 paket kabatma tozu kullandım harika oldu tesekkürler

Fendiye
26.02.2017
Cok guzel olyormhemde cok tatli oluyor tavsiye ederim.

Mimar bayan
03.02.2017
Ben 22 yasindayim zenginoldugum icin pasta tariflerine bakmam cok tuhaf geliyor herkese&128559;&128545;&128546;&128547;

kübra su
10.12.2016
Cok guzel bir tarif evde sut bitmisti ve 1saat sonra misafirler gelicekti hem pratik hem guzel muhtesem kekimiz annemin imdadinina yetisti

ayten çevik
03.09.2016
aliminyon tepsidederece ve dakikasıankestra fırında nasıl pişiyo 8

selin
21.07.2016
evde kakao yok atmasam ne olur tadı değişir mi

şeker
20.06.2016
keşke bir vidyo çekip atsaydınıız böyle hiç birşey yapılmaz

Sinem
13.06.2016
Kek kalıbım yok. Borcamda yapmayı düşündüm fakat kabarıp taşmasından korktuğum için derin fırın tepsisinde yaptım. Çok teşekkür ederim. Bu arada benim kekim sadece 15 dakikada pişti ve çok güzel oldu. Çok kısa sürede oldu ama bende anlamadım.&128522;&128522;

brf
10.06.2016
kekin içi pişmedi neden olabilir fırın ısısı ve verilen ölçüleri tam olarak yaptım

ayse
06.06.2016
guzel bır seyy benım cok guzel oldu cılekle susleyınce

emel
04.05.2016
silikon kalıptamı yaptınız
yardımcı olursanız sevinirim

arife
03.05.2016
selam elinize sağlık..ayrı ayrı meyve koymaktan söz etmişsiniz bir hata mı var aacaba

aygun
09.04.2016
ben denedim ama ben portakal rendesi yerine cikolatayi rendeledim lezzetli oldu. tesekkurler:)

Ara
27.03.2016
Ben 7 yaşın dayıken yapiyordum şimdi. 11 yaşındayım

Pella
27.03.2016
Dene dim çok gozel oldu 11 yaşın dayım ama tatlıyı soper yaparım

burçin
20.03.2016
bence kolay ve az malzemeli deniycem

NİSAN
13.03.2016
VANİLYA OLMASA YADA
ŞEKERLİ VANİLİN OLSA OLURMU

derya
16.02.2016
ben daha 13yaşındayımilk kekim eminim çok güzel olucak herkese afiyetolsun muck...

velime
13.02.2016
Cok guzel bir tarif kendi yaptigimkeklerde cok guzel ama bu birbaska denedim pamuk gibi yumusacik oldu :)

semiha
13.02.2016
Cok guzel bir tarif kendi yaptigimkeklerde cok guzel ama bu birbaska denedim pamuk gibi yumusacik oldu :)

ayşe
06.02.2016
portakal kabugunun rendesnii anlamadım ...

emine
06.02.2016
tek kelime ile süper sürekli yapıyorum

Rumeysa
09.11.2015
Bu kek gercekten guzel kabariyo :)tesekkurler

sibel
25.09.2015
Teşekkür edrm çok güzel oldu.
Herkes çok beğendi.

Elcin metiye
13.09.2015
Cok guzel bir tarif kolayda 19yasinda olmama ragmen cok guzel oldu gelen midafirler cok begen di

cimbom
01.07.2015
İlk defa yapıyorum ve ben 12 yaşındayım ilk deneyeyim heyecanlıyım inşallah yüzümü kara çıkartmam
1 | 2 | 3 | 4 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası |RSS Kaynağı| Yardım Forumları

Kek Tarifleri, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Aralık - 2017